Home Nieuws Multimove!

Terug naar het overzicht

Nieuwe lessenreeks start woensdag 9 maart!

Multimove!

Vandaag 22 december vindt ons laatste lesje multimove van 2021 plaats. De volgende lessenreeks van 2022 gaan we na de krokusvakantie terug opstarten en zal 13 lesjes bevatten. 

Start is voorzien op woensdag 9 maart, maar instappen na deze datum is steeds mogelijk.

Tijdens deze lessen onderstrepen we het belang van een brede motorische ontwikkeling en dit kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingszin. Plezierbeleving staat hierbij centraal! 

Wat is Multimove voor kinderen?

Multimove biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan voor kinderen tussen 3 en 6 jaar, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen en zwaaien.

Multimove voorjaar 2022 - 14u-15u
sportvakantie

"Als je niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen... kan je niet voetballen, tafeltennissen, zwemmen..." 'Multimovelessen voor kinderen' stimuleert Vlaamse kinderen tussen 3 en 6 jaar om gevarieerd en voldoende te bewegen. De focus van deze lessen ligt op de algemene ontwikkeling v... Lees meer  

Multimove voorjaar 2022 - 15u-16u
sportvakantie

"Als je niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen... kan je niet voetballen, tafeltennissen, zwemmen..." 'Multimovelessen voor kinderen' stimuleert Vlaamse kinderen tussen 3 en 8 jaar om gevarieerd en voldoende te bewegen. De focus van deze lessen ligt op de algemene ontwikkeling van va... Lees meer  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK