Home Nieuws Multimove!

Terug naar het overzicht

30 november 2020

Multimove!

Ook in 2021 zijn we er terug met onze Multimovelessen voor kleuters.

Tijdens deze lessen onderstrepen we het belang van een brede motorische ontwikkeling en dit kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingszin. Plezierbeleving staat hierbij centraal! 

Inschrijven kan hier.

Wat is Multimove voor kinderen?

Multimove biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan voor kinderen tussen 3 en 6 jaar, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK