Home Nieuws BEESTIGE COÖRDINATOR GEZOCHT!

Terug naar het overzicht

09 december 2019

BEESTIGE COÖRDINATOR GEZOCHT!

Free-Time vzw zoekt niet één, maar twee nieuwe stafmedewerkers, beiden voltijds contract van onbepaalde duur. Overtuig ons dat jij de geschikte kandidaat bent voor de job als coördinator monitorenwerking en/of vakantiecoördinator Gent én solliciteer.

Bezorg Stijn@freetime.be jouw motivatie en CV voor 5 en/of 10 januari 2020.

Coördinator monitorenwerking

Jouw ambities in het realiseren van de Free Time - doelen

Als coördinator van de monitorenwerking sta je in voor het aantrekken en werven van de monitoren. Daarnaast organiseer je hun (na-)vorming en creëer je voor hen een boeiend leerparcours en een fijn groepsgebeuren waarin waardering ook een plaats heeft.

Door jouw realisaties op vlak van ontspannende, vormende, participatieve en wervende activiteiten, leef je een gans jaar toe naar dé zomervakantie. De zomervakantie mag dan wel héél druk zijn, het gevoel dat je krijgt als je planning gevuld geraakt en de waardering die je krijgt van deze geëngageerde jongeren is onbetaalbaar.

Voor elke schoolvakantie slaag je er in gedreven en competente monitoren in te zetten om de vakanties te begeleiden. Coachen, informeren en motiveren van jongeren is jouw grootste drijfveer. Dankzij jouw inzet en enthousiasme blijft deze sterk uitgebouwde monitorenwerking het paradepaardje van Free Time.

Het is wenselijk minstens 1x per jaar de cursus animator/hoofdanimator of instructeur mee te begeleiden, dit om de binding met de toekomstige animatorengroep te behouden.

Vakantiecoördinator Gent 

Jouw ambities in het realiseren van de Free Time - doelen

Als vakantiecoördinator sta je in voor het uitwerken en organiseren van het vakantie-aanbod zonder overnachting in Gent. Jij creëert het aanbod SAMEN met jongeren, onze monitoren, partners en het educatief team. Zo maak jij volop jouw facilitatorsrol als jeugdwerker waar.  Je boort nieuw aanbod, nieuwe partners en nieuwe accommodaties aan, start samenwerkingen op en onderhoudt de bestaande partnerschappen op duurzame wijze. Gent is het hart van onze organisatie en het ligt je nauw aan het hart om onze positie in Gent kwalitatief en kwantitatief te verstevigen.

Het is wenselijk minstens 1x per jaar de cursus animator/hoofdanimator of instructeur mee te begeleiden en/of trekker te zijn van een monitorenweekend, dit om de binding met de toekomstige en/of huidige animatorengroep te onderhouden. 

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK