Home Nieuws Familiedag Free-Time + voorstelling theatercursus

Terug naar het overzicht

zaterdag 4 januari

Familiedag Free-Time + voorstelling theatercursus

Naar goede gewoonte nodigt Free-Time al haar leden uit op hun familiedag in Tinnenpot te Gent.

Op zaterdag 4 januari 2020 bent u allen welkom in de Tinnenpotstraat 21 te Gent op onze jaarlijkse familiedag. Ging uw kind in 2019 mee op kamp bij Free-Time dan kunt u voor slechts €5,- per persoon deze kindertheatervoorstelling volgen. Wie Kompashouder is, mag gratis naar deze voorstelling komen.

​Na de voorstelling wordt u getrakteerd door het Free-time-team op een natje en een droogje. Wie liever enkel naar de receptie komt, is welkom vanaf 11u45.

Reserveer nu al je plaatsje voor deze familiedag bij Uitbureau via 09/233 77 88 of info@uitbureau.be. (dit is een exclusief aanbod dus verloopt niet via de onlineticketverkoop!)

Figurentheater Propop speelt speciaal voor ons nogmaals hun voorstelling "Hee man! " Vorige jaren was het steeds een kleutervoorstelling, dit jaar kozen we voor de 6-12 jarige deelnemers en hun familie.

Je komt terecht in een tijdmachine. We nemen je mee naar het ontstaan van de mens. Je ziet de ontdekking van vuur, gereedschap, wiel, schrift en nog veel meer. De mens kijkt rond en verbaast zich over de wereld. Hij gaat goden aanbidden.

Er komen oorlogen, rijken worden gevestigd en verdwijnen. Het individu wordt belangrijk, het heelal wordt ontdekt. De industrialisatie begint, de mens valt om en staat weer op en ontwikkelt zich verder en verder...

Wie heeft het gedaan?

Ook onze eigen theatercursus onder deskundige leiding van Charlotte Vande Weghe werkt toe naar deze dag, want om 11u tonen zij hun eigen zelfgemaakte voorstelling aan familie en vrienden. 

"De grootmoeder van Roodkapje is dood... Maar dit is een verdacht overlijden. Wie heeft het gedaan en vooral: waarom? Alle sprookjesfiguren komen samen in dit absurde verhaal. We ontdekken dat iedereen geheimen met zich meedraagt. Zullen deze allemaal naar boven komen?

De kinderen van de theatercursus van vzw Free-Time slaagden er opnieuw in een volledig theaterstuk te maken aan de hand van improvisatie.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK