Home Nieuws OASE - Gentse Feesten 2019

Terug naar het overzicht

dé plek voor gezinnen op zoek naar rustpunten

OASE - Gentse Feesten 2019

Free-time tovert de binnenkoer van de jeugddienst om tot OASE.

In OASE kunnen kinderen en ouders even op adem komen in de jungle van de Gentse Feesten.

Relax lekker op de Plage Tatoeage, ontdek het blotevoetenpad en andere spelen, geniet van een drankje en een ijsje op het terras, laat je schminken en ontmoet er de onzichtbare papegaai.

Er is een babyspot voor moeders met babyzorgen. Flesje warmen, borstvoeding geven of een luier verversen in onze living is geen enkel probleem. ism kraamkaravaan

Er zijn ook een aantal kinderbuggy's beschikbaar die je mits achterlaten van een identiteitsbewijs/rijbewijs gratis kan ontlenen tussen 14u en 20u. Vraag meer informatie aan de kinderbar.

Praktische info

Zaterdag 14- zondag 22 juli 2018
Dagelijks van 14u00 tot 20u00 

Jeugddienst stad Gent 
Kammerstraat 10

gratis inkom!

Wat valt er allemaal te beleven?

OASE is een rustpunt voor kinderen en hun ouders in de jungle van de Gentse Feesten, kom binnen en haal even adem :)

check hier het aanbod van Free-time en Uitbureau tijdens de Gentse feesten!

Kinderbar en terras

Geniet van een fris drankje voor jong en oud op ons terras, of in een hangmat tussen de palmbomen. Je kan er ook je eigen ijsjes samenstellen!

Plage tatoeage

Waan je even aan een tropische kust, laat een echte OASE-tatoeage zetten, bouw een gigantisch zandkasteel en geniet van de zon in een strandstoel!

Activiteiten voor kinderen

  • Blote voetenpad
  • Zeep en bubbels
  • De onzichtbare papegaai
  • Low profile spelen
  • Verkleedhoek
  • Fotorobot: ga met familie of vrienden voor onze Fotorobot zitten en krijg gratis jouw fotostrip mee naar huis!

Grime

Zin om de Gentse Feesten te beleven als flamingo, leeuw of vlinder? De professionele grimeurs van De Spinnekoppen toveren elk gezicht om tot iets prachtigs. Doorlopend van 14u - 20u.

Muziekworkshops ism Popcollege

Free-time vzw organiseert in samenwerking met Popcollege een gratis aanbod aan muziekworkshops tijdens de GF. De bus van Popcollege komt in de Kammerstraat te staan. Dagelijks worden 2 workshops aangeboden. De ene dag is de workshop gericht naar kinderen van 6-12 jaar, de andere dag is de workshop voor jongeren van 12-18 jaar.
Schrijf je via dit formulier alvast in voor één van de workshops die om 15u starten.
Opgelet! Er zijn maximaal 8 plaatsen per workshop.

Voor de 2e workshop die dagelijks start om 17u zal elke dag een inschrijvingslijst uithangen aan onze kinderbar in OASE vanaf 14u. De eerste 8 namen op deze lijst kunnen zich opwarmen voor de 2e workshop van de dag.
Elke workshop duurt ongeveer een uurtje. Je hoeft niets mee te nemen, alles is voorzien.

Skriewer

Voor de allerkleinsten komt Frederik De Schepper op zaterdag 14 juli en maandag 16 juli met een ganse stapel videocassettes vorm geven aan het verhaal dat uw kleuter wil bouwen! De kleuters zijn de baas in deze workshop.Zij verzinnen, creëren en bouwen hun eigen verhaal. De videocassettes geven vorm aan dit verhaal.

Op zondag 15, dinsdag 17 en woensdag 18 juli komt hij langs met z'n Quoifuurstoel om gekke kapsels te creëren met het haar van uw kind.

Muziek is de max 

Rik Deckers komt langs op woensdag 18en donderdag 19 juli tussen 15u en 17u om samen met alle aanwezige kinderen Ukulele te spelen.

De ideale kennismaking met een snaarinstrument, waarna je zeker meer wilt leren! Je voelt snel hoe leuk het is om een liedje te leren spelen en je favoriete songs mee te kunnen zingen!

Eugaloop hoelahoept op livemuziek

Eugenie is een hoepelgenie, een spring in het veld die je met haar aanstekelijke energie meteen goesting doet krijgen om ook een hoelahoep te nemen en het zelf uit te proberen. 

Onder begeleiding van enkele muzikanten tracht ze iedereen in de kammerstraat aan het hoelahoepen te krijgen.

 

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK