Terug naar het overzicht

15 januari 2018

Wanneer komen de zomerkampen zonder overnachting online?

Dag beste ouders

De vakanties mét overnachting voor de paas- en zomervakantie staan intussen al een maandje online, maar hoe zit het met de rest van ons aanbod.

  • Krokusvakantie: staat online
  • paasvakantie: staat online
  • zomervakantie: begin februari is ons streefdoel.

Ons aanbod zonder overnachting staat nog niet online en daar hebben wij goede redenen voor.

Wij organiseren kampen in alle schoolvakanties en niet enkel tijdens de zomer of de 'succesweken'. De kerstvakantie is nog geen twee weken achter de rug en de krokusvakantie loert al om de hoek met kampen, animatorcursussen en een skivakantie. Tegelijkertijd werd tijdens de voorbereiding van de kerstvakantie het aanbod voor de paasvakantie online geplaatst.

Een zomeraanbod van meer dan 300 kampen klaarstomen in zo'n kort tijdbestek zou alleen maar afbreuk doen aan onze missie. Wij gaan voor niets minder dan een zéér divers aanbod aan nieuwe en herwerkte kampconcepten in samenwerking met tal van partners en experten die de inhoudelijke kwaliteit versterken. Dergelijke samenwerkingen plannen vergt de nodige tijd en die wensen wij graag te nemen, want voor ons staat het kind op de eerste plaats.

Uw kind zal zeker zijn gading vinden in ons brede gamma aan kampen in Gent, Brasschaat en Brugge. Wij streven ernaar dit aanbod 5 februari online te krijgen.

Bedankt voor uw begrip

jeugdige groeten van het Free-time team