Home Nieuws Save the date! Familiedag Free-Time

Terug naar het overzicht

gratis voor Kompashouders- €5 voor deelnemers 2018

Save the date! Familiedag Free-Time

Op zaterdag 5 januari 2019 bent u allen welkom in de Tinnenpot (Tinnenpotstraat 21) te Gent op onze jaarlijkse familiedag. Ging uw kind in 2018 mee op kamp bij Free-Time dan kunt u voor slechts €5,- per persoon deze kindertheatervoorstelling volgen. Wie Kompashouder is, mag gratis naar deze voorstelling komen.

De voorstelling start om 11u!

​Na de voorstelling wordt u getrakteerd door het Free-time-team op een natje en een droogje. Wie liever enkel naar de receptie komt, is welkom vanaf 11u45.

Reserveer nu al je plaatsje voor deze familiedag bij Uitbureau via 09/233 77 88 of info@uitbureau.be. (dit is een exclusief aanbod dus verloopt niet via de onlineticketverkoop!)

De Grote Haay met ‘De vriendelijke draak’ (4 tot 9 jaar)

"Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Maar eigenlijk heeft Teun nog nooit een echte draak gezien. Tot het dorp Zozaai opgeschrikt wordt door zo'n monster. Tenminste... Hoorde Teun het goed? Was de draak aan het rijmen? Ook de draak is van slag. Iedereen is bang of wil bang zijn, omdat alle draken gemeen horen te zijn. Maar hij is toch niet gemeen? En juist een vriendelijke draak? Als Trees zich ermee bemoeit is het hek van de dam. "

Met Mark Haayema (Theater Gnaffel) en Dennis De Groot

Graag meer info over alle andere voorstellingen van het Spekkenfestival; klik hier!
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK