Terug naar het overzicht

Kampconcept zoekt workshops / uitstappen

Werk jij binnenkort samen met Free-Time?

Wil jij graag iets betekenen voor kinderen en jongeren? Ben jij een startende ondernemer, een jonge vereniging of een enthousiasteling met een groot talent en wil je dit graag delen met kinderen? Wie weet kan Free-Time je wel ondersteunen om die eerste sprong te wagen!

Binnen Free-Time vzw is onze visie dat we kinderen en jongeren zoveel mogelijk kansen willen geven om hun eigen talenten te ontdekken en te ontplooien. We doen dit al op vlak van onze kamp- en monitorenwerking, maar we willen het graag nog een stapje verder nemen, en ook in onze samenwerkingen op zoek gaan naar jong en enthousiast talent die graag iets met kinderen wil gaan doen!

Meer specifiek denken we aan gedreven mensen die graag workshops, bezoeken of dergelijke willen aanbieden aan kinderen en jongeren (3-16j) en hiervoor op zoek gaan naar een plaats waar ze dit kunnen uittesten. Free-Time heeft een zeer uitgebreid aanbod, dus dit kan gaan van techniek, over creativiteit en sport tot koken. Begin januari zetten we ons kampaanbod voor de zomervakantie online, en wij willen zeker de kans geven aan enkele startende ondernemers om de handen in elkaar te slaan en binnen een bepaald kampconcept hun ding te kunnen doen.

We hebben kampen zonder overnachting in Brasschaat, Brugge en Gent, en kampen met overnachting in zowat heel België.

Interesse? Mail dan als de bliksem naar elke@freetime.be, stel jezelf / je organisatie even voor en pitch je idee!