Home Nieuws Theatercursus voor uw kind: 29 september tot 15 december 2018

Terug naar het overzicht

10 lessen + slotvoorstelling op Spekken paaseditie

Theatercursus voor uw kind: 29 september tot 15 december 2018

Lessen

De lessen vinden plaats van 10u30 tot 12u30 uur in de Kioskzaal van de Jeugddienst,  Kammerstraat 10. 

Op zaterdag 29 september is er een eerste gratis proefles. Instappen kan nog tot 13 oktober. Neem contact op met Elke of schrijf je in via de website. (link hieronder)


De voorstelling gaat door tijdens het kinderfestival Spekken in de Tinnenpot tijdens de kerstvakantie. Data wordt nog gecommuniceerd.

Onze aanpak

De eerste vijf lessen gaan we aftastend te werk. We spelen met theater, en laten ons gaan in diverse improvistie-oefeningen. Op die manier leren de lesgeefsters de kinderen en hun kunnen kennen. Ook voor onze deelnemers is het erg belangrijk om hun sterktes, en ook elkaar, te leren kennen.

Om de voorstelling in elkaar te boksen, werken we heel hard vanuit de kinderen zelf: de inhoud wordt volledig door hen bepaald. De lesgevers gaan hier richtinggevend te werk en proberen de capaciteiten en sterktes van de groep volledig te benutten. We doen dit door te brainstormen, en door uit te proberen. Wat lukt in onze groep, en wat iets minder? We moedigen de kinderen ook aan om elkaar opbouwend feedback te geven.

Word je als ouder al nieuwsgiering? Jullie zijn de laatste 5 minuutjes van de les steeds welkom om mee te volgen. Dan gooien wij onze deuren open.

Lesdata en planning

29/9 – 6/10 – 13/10 - 20/10 - 10/11 – 17/11 – 24/11 – 1/12 - 8/12-  15/12 - voorstelling

Kan je er eens niet bij zijn? Of kom je wat later? Breng dan zeker Elke of de lesgeefster op de hoogte.

 

Theatercursus najaar 2018 voor kinderen van 6 tot 12 jaar
creavakantie

Lessen De lessen vinden plaats van 10.30 tot 12.30 uur in de Jeugddienst van Gent, Kammerstraat 10. De voorstelling gaat door tijdens het kinderfestival Spekken in de Tinnenpot tijdens de kerstvakantie. Data wordt nog gecommuniceerd. Onze aanpak De eerste vijf lessen gaan we aft... Lees meer  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK