Home Nieuws Summerkicks 2018

Terug naar het overzicht

31 augustus 2018

Summerkicks 2018

Oproep!

Om zo goed mogelijk in te spelen op de vraag van de kinderen, willen we heel graag weten wat onze kinderen en jongeren graag eens willen uitproberen. Ken je zelf een leuke sportclub of heb je tips, suggesties, ideeën… stuur maar door naar anke@freetime.be.

Op 31 augustus 2018 tussen 13 en 17 uur organiseert Free-Time voor het zevende jaar op rij Summerkicks aan de sporthal hogeschool, Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent. Een evenement waarbij kinderen en jongeren kunnen proeven van (nieuwe) sporten en kennismaken met verschillende (Gentse) organisaties die deze sporten aanbieden.

Praktische info

vrijdag 31 augustus gaat de 7e editie door van Summerkicks!
Een sportieve namiddag waarbij kinderen bekende en minder bekende sporten ontdekken.

Van 13u00 tot 17u00 is iedereen welkom op Sporthal Hogeschool Gent (Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent) om in een doorschuifsysteem een vijftal sporten te ontdekken en zich uit te leven in ons Springdorp!

Deelname is gratis en inschrijven kan ter plaatse. Enkel bij groepen van 5 of meer kinderen vragen we om op voorhand in te schrijven via anke@freetime.be.

Wat valt er allemaal te beleven?

Tijdens de kampen ontdekken onze deelnemers heel wat nieuwe sporten door initiaties en uitstappen. Om de brug te slaan tussen het volgen van zo'n initiatie en het effectief in contact komen met een sportclub organiseren we dit evenement.

We werken hiervoor samen met erkende sportclubs die hun activiteiten en organisatie voorstellen aan de kinderen tijdens initiaties van 30 à 40 minuten.

 

Met de steun van:

 

 

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK